Bericht Luko

Aan het bestuur en de leden van popkoor S(w)ingtime,

Al best heel lang ben ik jullie dirigent en muzikaal (bege)leider en daarvóór
(dát is pas echt lang) jullie pianist bij andere dirigenten. Ik ga jullie nu meedelen dat ik wil gaan stoppen, niet à la minute of over een maand of wat, maar direct na jullie volgende “grote” concert. Met het bestuur heb ik onlangs een goed gesprek gehad en we gaan proberen dat grote concert te laten plaatsvinden in november 2023.

Ik heb lang nagedacht, het met mijn vrouw Ankla erover gehad en nóg eens weer over gehad, maar heel geleidelijk aan wil ik wat minderen met werken. Afgelopen seizoen ben ik gestopt bij Kleintje Kunstkring (jeugdtheater van VAKK) als muzikaal leider en ik heb gemerkt dat een avondje vaker vrij me goed doet.

Jullie moeten het nog een heel jaar (klinkt ook best lang eigenlijk) met mij doen. Ik ben zeer gemotiveerd om samen met jullie volle bak te gaan voor dit komende jaar met hopelijk een prachtig concert en natuurlijk veel losse optredens tussendoor. Graag zie ik jullie aanstaande dinsdag, tot dan.